Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SiOnyx Aurora PRO színes éjjellátó

Ár:
429.000 Ft (337.795 Ft + ÁFA)
Gyártó: SiOnyx
Cikkszám: SIOC011300
- valami teljesen új élmény
- elképesztő éjjellátó képesség
- CMOS szenzor 2 milliluxig színes képpel
- opcionális éjjellátó fényvetővel rendkívüli képminőség
- még tökéletesebb optika
- kép rögzítés, iránytű, GPS, gyorsulásmérő
- 2 db akkumulátor, 32 GB micro SD, vízálló tok
Menny.:db

Grenke

 

Ingyenes szállítás

Csomagpontra ingyen 30 000 Ft-tól*

Kapcsolódó termékek

Leírás

Ismerje meg a SiOnyx Aurora PRO-t, az első és egyetlen teljesen színes éjjellátó kamerát!

Engedje magát meggyőzni, merüljön el az éjszaka átláthatóságában!

A SiOnyx Aurora PRO kamera olyan technológiai vívmányokat vonultat fel egy készülékben, melyről nehéz a célközönséget győzködni. Az első kézbevétel mindent eldönt. Legyen az professzionális rendvédelmi terület, éjszakai hobbi, kirándulás, vadászat, vitorlázás, vagy csak egy éjszaka a tavon... A SiOnyx mindenkinek kelleni fog. Nem nehéz a varázsa alá kerülni. Egy pici nyitottság a technológia vívmányai iránt, egy pici természet szeretet, vagy akár a szükség hangja. Akarom!

 

Vágjon bele! Ismerje meg az új világ igazi csodáit, amikor teljesen lemegy a Nap!

 

A SiOnyx által használt éjjellátó technológia olyan rácsodálkozást vált ki az emberből, amit elmondani, leírni nagyon nehéz. Ezt látni kell! Vad megfigyelés, vitorlázás, kirándulás, biztonsági szolgálat és egyéb tevékenységek egy csapásra izgalmassá válnak - a megfelelő technológia használatával.

Az ideális éjjellátó kiválasztása sosem volt egyszerű feladat. A megfelelő döntés meghozatalához sokféle információra van szükség. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, hiszen az éjjellátókat már a II. Világháború óta használják világszerte hivatalos szervek, biztonsági szolgálatok és egy ideje civil felhasználásuk is terjed. A generációk fejlődésével számtalan előnyük és hátrányuk is megmutatkozott. Nem lehet egzakt módon kijelenteni, hogy melyik módszer a legjobb. Ebben a világban most üstökösként jelent meg a SiOnyx Aurora sorozat.

Az Aurora PRO kamera szuper érzékeny CMOS érzékelője és még tökéletesebb optikája a legkomolyabb második generációs analóg éjjellátók teljesítményével vetekszik, azzal a különbséggel, hogy a SiOnyx már képes színesben megjeleníteni azt, amit az elsősorban rendvédelmi szervek által használt professzionális analóg technológia nem képes. A digitális technológia megjelenésével az eddig kizárólag optikán keresztül felfogható kép rögzíthetővé, tárolhatóvá vált, így a SiOnyx kamerák használója minden ebből fakadó előnyt hasznosíthat. Még ebben sem egyedülálló a készülék, hiszen sok eszközt kínálnak a gyártók hasonló tudással felvértezve. A különbség a látott képben rejlik, ami forradalmat indíthat el az éjjellátók területén. A éjjellátó mellett felerősödött hőkamera technológia addig kiváló, amíg tudja a felhasználó, mire számíthat az éjszakában. Legyen az rendfenntartó, vagy vadász, a technológia jelenlegi szintjén szenzor felbontástól függően nagyobb távolságokon könnyebben fogja észlelni a hideg háttérből előtűnő magasabb testhőmérsékletű élőlényt. Az azonosíthatóság azonban nagy mértékben múlik a felbontáson és a termikus érzékenységen. Olyan esetekben, ahol nem feltétlenül a hőmérsékletbeli különbségek jelentősek, az éjjellátó technológia határozott előnyt élvez.

A SiOnyx Aurora PRO változata a világ első színes éjjellátó kamerája profi kiegészítőkkel. A szabadalmaztatott technológia révén a keresőben színes, tiszta képet láthatunk egészen 2 millillux-ig, vagy akár holdfénymentes, csillagos éjszakákon is. A kép szemcsésedése valóban minden eddiginél kisebb mértékű. Ami különleges, az az, hogy egy jó minőségű infra fényvetővel megsokszorozható a teljesítménye ésszerű távolságokon belül. A kamera a fent vázolt tulajdonságokon kívül fel van szerelve WiFi-vel, giroszkóppal, iránytűvel, GPS-el, gyorsulásmérővel, de akár a valósidejű virtuális világba - az úgynevezett AR (augmented reality) rendszerekbe - is bebocsátást nyerhetünk vele. A PRO változat praktikus és egyben professzionális kiegészítőket kapott, amik csak a felhasználhatóságot és a tartósság érzetét fokozzák.

Kiegészítők az Aurora Standard-hoz képest:

  • 2 db tölthető lítium-ion akkumulátor
  • akkumulátor gyors töltő
  • 32 GB micro SD kártya adapterrel
  • vízhatlan kemény fedeles bőrönd 

A technológia eddig nem tapasztalt éjszakai magabiztosságot garantál, miközben a legizgalmasabb pillanatok micro SD kártyán (tartozék 32 GB-os, kompatibilis 128 GB-ig) rögzíthetőek a legnagyobb sötétségben is. A letölthető "SiOnyx Aurora App" alkalmazáson keresztül a kamera bizonyos funkciói távirányíthatóak, válogathatunk az elkészült képek és videók között, és néhány beállítást is módosíthatunk. 720p? Igen, vannak nagyobb felbontású nappali kamerák kisebb méretben, hiszen csak nappali alkalmazásra lényegesen kompaktabb szenzorokra van szükség, mint az Aurora 1 colos szuper érzékeny egysége, de a nagyobb felbontás olyan méretű összetevőket igényelne, amivel búcsút mondhatnánk a hordozhatóságnak és a most elérhető ár többszörösét tennék ki.

Az Aurora PRO így tökéletes. Próbálja ki Ön is!

Paraméterek

Szenzor ultra fényérzékeny CMOS
Kijelző színes, vagy monokróm micro OLED betekintő
Érintőképernyő Nincs
Hangfelvétel van
Mikrofon beépített
Adat tárolás micro SD kompatibilis 4 - 128 GB
Energiaellátás saját, cserélhető külső akkumulátor
USB USB 2.0 töltésre és adatátvitelre
Tölthető Igen
Üzemidő akár 2 óra folyamatos üzemben
Támogatott fénykép felbontások 0.9 MP
Támogatott videó felbontások 720p H.264 .MOV; FPS: 7.5 / 15 / 24 / 30 / 60
Wi-Fi van
Tartozékok videókamera, 2 db cserélhető akkumulátor, gyors töltő, hordszíj, USB töltő / adat kábel, kemény fedeles, vízhatlan bőrönd, 32 GB-os micro SD kártya + adapter
Választható szín fekete
Egyéb tulajdonságok Záridők: 1.5" 1" 1/2" 1/4" 1/7.5" 1/15" 1/30" 1/60" 1/120" 1/240" 1/480" 1/1000" 1/2000" 1/4000" 1/8000";
Objektív: 16 mm f/1.4 (éjszakai); f/2.0(naplemente); f/5.6 (nappal);
GPS-el, gyorsulásmérővel, iránytűvel 
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.

Keresés