Infiray Reality + technológia

Infiray Reality + technológia

A technológia fejlődésével a mesterséges intelligencia egyre inkább beépül az emberek életébe. Az AI-algoritmusok és a hőkamerás képalkotás összekapcsolása olyan valósághű hőkamerás képeket hozhat létre, amilyeneket még soha nem láttunk. Ezt hívják InfiRay Outdoor Reality+ technológiának.

 

Reality+ technológia

A Reality+ egy olyan technológia, amely forradalmasítja a hőképek megjelenésének módját. A Reality+ segítségével a hőképek tisztábbá és részletgazdagabbá válnak, új lehetőségeket nyitva a felfedezés előtt. Ha a Reality+ technológiát három szóban foglaljuk össze, akkor az csakis a tisztább, finomabb rajzolatú és érzékenyebb lehet.

Mit hozhat nekünk a Reality+?

A Reality+ technológia a nagy érzékenységű vanádium-oxid detektorok RAW-adatait (RAW formátum alatt ebben az esetben a hőkamera szenzor által felfogott nyers képet értjük) nagy teljesítményű képfeldolgozó algoritmusokkal kombinálja a hőképek minőségének javítása érdekében. A zaj és az interferencia elnyomása révén a technológia javítja a kép kontrasztját és részleteit, így sokkal élesebb és valósághűbb hőképet eredményez.

Az R+ lehetővé teszi, hogy tisztábban és valósághűbben lássunk

A Reality+ technológia az eredeti képek alapján egészíti ki és erősíti fel a részletek megjelenítését a javított élekkel és vonalakkal, szélesebb dinamikatartománnyal és finomabb kontúrokkal, így a képek valósághűbbek lesznek, és letisztultabb vizuális élményt nyújtanak. A Reality+ a korábbi hőkamerás technológiákhoz képest jelentősen megnövelt részletességet biztosít. Ez a részletesség elengedhetetlen a célpontok pontos észleléséhez és azonosításához, valamint a megfigyelt helyszín és jelenet teljes megértéséhez.

Több részlet, nagyobb érzékenység

A Reality+ technológia a kép általános minőségének javítása mellett a rendszer érzékenységét is növeli, így a jelenet legkisebb hőmérsékleti különbségeit is bemutatja. Ez lehetővé teszi a kisebb tárgyak és olyan finom hőmérséklet-eltérések észlelését, amelyek egyébként szabad szemmel nem lennének láthatóak.

A nagy érzékenység és a nagy felbontás kombinálásával a Reality+ technológia egyedülálló lehetőséget biztosít a hőképek eddig nem látott részletességű megtekintésére. Ez nemcsak a felhasználói élményt javítja, hanem a hőkamerás felvételek tisztaságát is növeli.

Ez a Reality+. A technológiát képminőséget javító és érzékenységet növelő képessége felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi a feltárásokhoz. A Reality+ technológia készen áll arra, hogy a hőkamerás képalkotás területén forradalmit alkosson valósághűbb és részletesebb képeivel. Adjon egy esélyt, hogy meggyőzze Önt is!

További részletek hamarosan...